2017. november 11., szombat

ESSE kezelés és a testem!

Hogyan hatott rám?

Hétfőn tartottuk Esztergomban az egésznapos Maratoni Access Napot, ami nagyon sok élménnyel gazdagította a jelenlévőket!Reggel egy tanfolyammal kezdtünk a Harag és düh feloldására. Majd déltől Danka Mária ESSE kezeléseket adott és folyamatosan lehetett kipróbálni az  Access Bars és az Access különböző  testkezeléseit az érdeklődőknek.Voltak akik most először tapasztalták meg a kezelés hatására a könnyedséget és az örömöt a testükben!Nagyon szép nap volt tele pozitív tapasztalatokkal, mely közül néhányat megosztanék.

Néhány kép a résztvevőkről:

 

 

Tapasztalatok a kezelésekkel kapcsolatban:

ESSE kezelés: Estére rám is sor került, hogy egy Esse kezeléssel legyek fittebb, könnyedebb.Mivel már előtte kétszer kaptam és minden alkalommal  könnyedséget hozott a járásomban.(mivel csípő gondok miatt időnként nehezebb a mozgás).Ezúttal hetek óta tartó izom fájdalom volt a combomban
ami minden lépésnél erősen belenyilallt, és gyengévé tette ezáltal a lábamat is.Folyamatosan futtattam magamon  az MTVSS energiáit amitől picit elviselhetőbbek voltak a napok.
ESSE kezelésnél érdekes volt , hogy máshol folyt a kezelés és a comb izom jelezte a változást.
Másnap délután azt vettem észre, hogy  ELMÚLT A FÁJDALOM!Most napokig nem értem rá megírni az élményt, és kijelenthetem a fájdalom mostanáig sem tért vissza.Köszönöm Danka Máriának és az ESSE-nek.



Facelift, energetikai ránctalanítás és Vision, látás helyreállítása kezelést kapott egy kolléga nő, aki rendszeresen kezel  Access-sel is. Elmondása szerint a kezelés végeztével egy hatalmas zokogás jött rá otthon, ami után egy teljes megkönnyebülést érzett. Valószínű valami nagy blokk volt ami most felszínre tört.

Kép illusztráció, egy Facelift kezelés változásait mutatja képekben.



Access Bars kezelést kapott egy új érdeklődő, aki örömmel mutatta a kezét a kezelés után, hogy milyen meleg lett, pedig forró fürdő után is hideg marad mindig a keze, és még elmesélte azt is, hogy olyan érzése volt a kezelés alatt mintha hullámokon ringana lágyan, kellemesen.
Teljesen  befogadóvá vált, és ez nagyon jó!

Következő kipróbálási lehetőség: 2017.11.17-én pénteken lesz!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése